Granola- en frambozenontbijtglazen

Sugar&Pies | Granola- en frambozenglazen

Sugar&Pies | Granola- en frambozenglazen

Ik hou ervan om dingen mooi te presenteren. Vroeger toen ik klein was maakte ik al kunstwerkjes van mijn wortelstamp met rookworst. Eerst een plakje rookworst, dan een schepje wortelstamp en dan een klein schepje appelmoes. Perfecte wortelstamphapjes. Mijn vriend zegt ook nu nog regelmatig tegen me dat ik weer kunstwerken van mijn eten aan het maken ben als ik alles eerst keurig op mijn bord uitstal en dan pas opeet. Maar zeg nou zelf: eten dat er mooi uitziet smaakt toch ook lekkerder! Ik ben vast niet de enige die dat vindt.

Vandaar dat ik vanochtend mijn yoghurt met granola eens wat wilde opleuken. Ik heb altijd frambozen in de diepvries (superhandig voor onverwachte gasten. Even verwarmen en over ijs gieten) en kwark in de koelkast. Even mengen, wat granola en honing erbij en wat een prachtig ontbijtje! Zo mooi dat je het ook als lunch of toetje kan serveren. Vervang dan bijvoorbeeld de granola door walnoten of gesuikerde amandelen.

Granola- en frambozenglazen
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 el granola
  2. 4 el kwark
  3. 125 gram bevroren frambozen
  4. 1 el honing
Instructions
  1. Schep de granola onderin een glas. Sorteer een aantal mooie frambozen voor op de bovenkant en plet de rest van de frambozen met een vork. Meng door ongeveer 4 el kwark (of hangop, Griekse yoghurt of gewone yoghurt) totdat er een marmereffect ontstaat.
  2. Schep de frambozenyoghurt op de granola en schenk een eetlepel honing over de bovenkant. Leg hierop de achtergehouden frambozen.
Sugar&Pies https://www.sugarandpies.nl/
Sugar&Pies | Granola- en frambozenglazen

CategoriesGeen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *