DIY: Magnetische blikjes

Sugar&Pies | Magnetische bakjes

Sugar&Pies | Magnetische bakjes

Mijn knalrode Smeg koelkast is de koelkast waar ik altijd al van heb gedroomd. De eerste keer dat we voor een bezichtiging naar het huis waar ik nu woon gingen, was ik echt superblij dat er een losse koelkast in de keuken stond. Ik denk dat de vorige bewoners die ons zelf de rondleiding gaven wel even raar gekeken hebben toen ze zeiden dat de koelkast in principe met hun meeging, maar ter overname was en ik meteen heel hard zei: ‘Oh nee hoor, neem maar mee’. Niet dat het een lelijke koelkast was, maar ik stond van binnen al te juichen dat ik eindelijk mijn Smeg kon kopen. Gelukkig paste hij ook net want ik was wel even bang dat ik toch van mijn droom af moest stappen.

Ik ben nog steeds elke dag superblij met mijn rode koelkast, maar het enige nadeel is dat ik er geen magneten op wil hangen. Dat vind ik supermooi bij zo’n strakke zilveren koelkast, maar niet op mijn Smeg met z’n gebogen voorkant. Toen ik dus op de blog van Martha Stewart de tip zag om oude potjes als magneetbakjes te gebruiken moest ik wel even slikken. Maar gelukkig kan het idee wel met jullie delen. Dus voor iedereen die een prachtige, maar saaie zilveren of witte koelkast heeft hier de tip!

Als je een metalen bakje hebt hoef je alleen maar een sterk magneetje aan de binnenkant te bevestigen en dat wordt het hele bakje magnetisch. Heb je nou een heel leuk bakje wat niet magnetisch is? Dan kun je altijd een magneetje op de achterkant lijmen. Let dan alsjeblieft wel goed op dat je hem met de goede kant erop lijmt, want anders wil je je bakje op je koelkast doen en dan stoot hij de hele tijd af.

Bron

CategoriesGeen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *