DIY: Hartkaarsjes

hartkaarsjes2

Valentijnsdag komt er weer aan. Hoewel ik al bijna 6 jaar een relatie heb met mijn vriend vieren we eigenlijk nooit Valentijnsdag. Roy is namelijk 15 februari jarig en dan schiet het er toch altijd bij in. Gelukkig doen we heel veel dingen samen door het jaar heen dus echt missen doe ik het niet. Valentijn vind ik voornamelijk leuk als dag waarop je je geheime liefde kunt laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Een kaart sturen waarvan je moet raden van wie hij komt en je daardoor even heel speciaal voelen dat blijft een goed gevoel.

Je hoeft ook echt niet alles uit de kast te halen met valentijn. Gewoon even aandacht voor elkaar kan ook al heel erg speciaal zijn. Dek de tafel eens extra speciaal en maak het lievelingskostje van je partner. Zet deze speciale hartkaarsjes dan op tafel en gegarandeerd een leuke avond. Dat jullie daarna samen voor de televisie duiken en allebei het record van Flappy Bird proberen te overtreffen, dat maakt niet meer uit.

Hartkaarsjes
– Een vel bijenwas (hier te koop)
– Hartjesuitsteker
– Lontje
– Tandenstoker
– Lijmspray
– Glitters

Steek met de hartjessteker hartjes uit het vel bijenwas.

hartkaarsjes

Leg op een uitgestoken hartje een stukje lont en de bovenkant van de tandenstoker. Leg een tweede uitgestoken hartje hierop zodat het lontje en de tandenstoker vastzitten en druk dit goed aan. Spray nu een kant van het kaarsje in met lijmspray en strooi er glitters over. Herhaal dit aan de andere kant en laat de kaarsjes 30 minuten drogen. Gebruik ze voor een cake, op een cupcake of ik een mok gevuld met bijvoorbeeld suiker zodat ze rechtop blijven staan.

hartkaarsjes1

Bron eerste afbeelding
Bron andere afbeeldingen

CategoriesGeen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *