Verfrissend water

Sugar&Pies | Verfrissend water

Sugar&Pies | Verfrissend water

Nou is water natuurlijk altijd al verfrissend en heel erg gezond. Ik probeer echt elke dag genoeg water te drinken, maar na een paar glazen vind ik de smaak soms toch wat tegen gaan staan. Ook vind ik het bij een etentje altijd leuk om een kan water op tafel te zetten die ook nog een decoratief staat. De smaak van dit water met komkommer, citroen en munt is heel bijzonder en heerlijk fris. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit in een glazen kan op tafel met het felgeel en het groen.

Laatst heb ik een grote voorraad citroenen en munt ingeslagen, de citroen in plakjes gesneden en deze ingevroren. Nu doe ik vaak een paar plakjes bevroren citroen en wat bevroren muntblaadjes in een kan, water erbij en doordat de citroen en munt ontdooien wordt het water ook nog eens gekoeld. Komkommer kan je helaas niet invriezen, maar die heb ik eigenlijk altijd wel in de koelkast liggen.

Verfrissend water
Verrassend met citroen, munt en komkommer
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 citroen
  2. 2 takjes munt
  3. 1/4 komkommer
  4. water
  5. ijsblokjes
Instructions
  1. Snij de citroen en de komkommer in plakjes. Doe de gewenste hoeveelheid water in een karaf of een glas.
  2. Haal de blaadjes van de takjes munt en voeg deze toe. Doe net voor het serveren ijsblokjes in het water en serveer.
Notes
  1. Voeg de citroen en munt naar smaak toe. Laat dit water even staan zodat de smaken even kunnen intrekken. Je kunt het water ruim van tevoren klaar maken, maar let dan wel op met het aantal citroenschijfjes dat je toevoegt, want de citroen kan dan de sterk worden.
Sugar&Pies http://www.sugarandpies.nl/
 Sugar&Pies | Verfrissend water
 
 
 
 

 

CategoriesGeen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *